Rolig natt uten slingring

Det er en herlig lørdagsmorgen her i Lagos, med fin morgentemperatur. Jan skal heises opp i masten for å ordne litt i toppen.  Marina'en er nesten stappfull med båter av alle nasjonaliteter. Mange overvintrer her,- selv om prisene ikke er av de rimeligste.

Tayana på land igjen

Torhild er ombord og ser etter brasilianeren Edison, som demonterer slanger og koplinger på maskinen. Hun har sovet relativt godt ombord  natt, – selv om hun mumlet noe om "litt swell fra øst". I ettermiddag tar vi litt ferie for helgen – uten planer foreløpig.

Det er litt greitt å ligge litt bortfra maina'en,- for her var der heftig "live" musikk igår kveld, som hørtes over hele havnen.

Live music

Laughing Have a nice weekend Cool Bye

Dette innlegget ble publisert i Daglig logg :. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar