Herlige dager i Pylos

Vi ligger her i Pylos marina til i morgen. Da går dagsturen videre til Kalamata inn i neste bukt – ca. 42nm herfra.

Pylos

Vi tror at reisen videre mot Tyrkia blir via Kreta allikevel.

Pylos het Navarino på 1800-tallet og "the battle of Navarino" sto i bukten her. 

Pylos Marina

Marina'en her er langt fra fullført. Strømkablene ligger på kaien uten elektrisitet. Vannkraner er ferdig laget, men vann fins ikke. Det er en fredelig og spesiell plass i allfall. Her ligger en tysk seilbåt, med Richard og Evelin fra Ulm ombord. En engelsk yacht kom fra Corfu i går kveld. De seilte nettopp videre mot Kreta.  De skulle overvintre i Agia Nicolaus på østkanten av Kreta. Det er en koselig by, som vi tidligere har besøkt med bil. Vi seiler muligens innom på vei mot Rhodos.

Evelin

Sykesøster Evelin fra Ulm ombord i sy "Rush". Hun og Richard blir her i Pylos en stund.

Festningen i Pylos

Her i Pylos er der en svær tyrkisk festning. Jan har her inspisert litt.

Selene

I går var vi en busstur til nærmeste småby (som også hadde en kjempegodt bevart festning). Der traff vi på Selene. Hun var født i Sverige og snakket både svensk og engelsk. En svært interessant personlighet, som hadde reist mye rundt i verden. Hun hadde også en liten katamaran i havna (Methoni).

Tayana under seil

Vi håper på herlig seilas videre. Laughing

Dette innlegget ble publisert i Daglig logg :. Bokmerk permalenken.