Nabobåten heter Albatros – her også….

Idag har vi hatt en skjønn, nokså vindstille og varm dag. Nabobåten er liten, men den heter "Albatros" og eies av Wolf Immerthal. Han var tidligere los i Kiel-kanalen. Han kom hit for noen dager (med fly),- men så stakk han avgårde til Hamburg igjen idag – på ubestemt tid….. Det er disse damene da…

Wolf ombord i Albatros

Han er en riktig trivelig kar og snakker godt engelsk, så vi håper han kommer tilbake igjen snart.

Idag har vært "toalett-dag". Dassen i akterlugar fungerte noe merkelig, så den ble utmontert, rengjort og pusset opp. Vi fant ikke noen direkte feil med den. Den trengte en overhaling allikevel etter 12 års bra funksjon….. Den monteres inn igjen i morgen og da håper vi alt funker. Imens bruker vi det elektriske gjestetoalettet forut. Ja , vi bruker selvfølgelig bad og toalett i marinabygget på kaien til det viktigste….

Legger inn et lite foto av den greske øya som Jan&Barbro besøkte, da Barbro skulle ha nytt visa. Øya ligger utrolig nær den tyrkiske kysten og langt fra resten av de greske øyer. Den har et par ulike navn, men kalles Kastellorizo (med en eller to L-er) for det meste.

Kastelorizo

Her er en link til info om øya (for de som er interesserte): http://www.hri.org/infoxenios/english/dodecanese/kastelorizo/

Nyt arbeidsuken som starter i morgen Laughing Kiss

Dette innlegget ble publisert i Daglig logg :. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar