Hyggelig aften og koselig dag…

I går kveld hadde vi alle en hyggelig stund hos Suleyman på Düvencafe. Det er et hjemmekoselig sted, med vegger og tak fylt opp med "gamle" ting. I blant arrangerer Suleyman tyrkisk aften:

Suleyman

Suleyman iført gammel tyrkisk kledning….

Kezban

Kezban (som er ansatt hos Suleyman) i 100 år gammel drakt…

Düvencafe ligger like over veien utenfor Finike Marina, så det er kort vei dit. Mange av båtfolkene pleier å møtes der. En av grunnene kan være musikken også,- de spiller ikke tyrkisk musikk hele tiden. Maten er også god,- de serverer småretter til lunsj. Vi hadde "köfte" (tyrkiske kjøttboller) der en dag. Det smakte godt.

I marina'en begynner det å bli livligere for hver dag som går. I dag, lørdag, ser det slik ut:

Brygge A

Brygge A: Albatros (Wolgang/Hamburg) – OSS 2 – Thalassos (Dieter/Ute fra Düsseldorf)

Jan arbeider med storseilet

Jan syr på storseilet sitt. Han har nettopp hatt storbommen av og fått montert nytt lager i bom-enden. Storseilet hans rulles inn i selve bommen, når han rever eller tar det helt ned.

Dusseldorf

Dieter og Ute er eierne av denne kjekke, hollandskbygde stålbåten. De har en liten mast,- men det er motorbåt da. Dieter er for øyeblikket reist til Tyskland. Fra Antalya går det om lag 5-6 fly hver dag direkte til Tyskland. Ja, andre vei også da. Billig er det også å fly dit.

Jan og Barbro reiser forresten til Malta neste uke. Antalya – Istanbul – Malta og retur, for ca. 2500 kroner/person!  De blir to uker på Malta.

Wes

I dag har Wes og Karen flyttet inn til kaien. Maskinen demonteres. De skal ha nye motorlabber, mindre maskinoverhaling, etc. Maskinen skal løftes ut i dag,- hvis kranbilen kommer tilbake fra Kas. Ellers blir det på mandag. Caprice er en liten, men fin båt:

Caprice

Caprice, som har seilt fra California, via Stillehavet, til Finike.

….. ettersom det er lørdag – så har vi ikke mer tid til dette – vi må jo opp i byen og kose oss i markedsgatene…

Nyt helgen Bye

Dette innlegget ble publisert i Daglig logg :. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar