Litt om båter i Finike Marina….

På en spasertur så vi en meget spesiell stålbåt: "Sea of Golden dream" :

Golden Dream

En merkelig, liten sak, med kassepåbygg akterut,- sikkert for å få lang nok køye….

Guernsey

Denne Hallberg-Rassy'en ligger ute på vår brygge. Kona er ombord, mens mannen ligger på sykehus med hjerteattak. Tragisk, men vi håper jo det beste for dem….

Vito fra Sveits

Da er det litt mer oppløftende med denne,- Vito fra Sveits….

De har visstnok seilt jorda rundt 4 ganger til nå (kanskje de ikke kommer ut av karusellen….?). Ekteparet sykler rundt hver dag, mater alle kattene i nabolaget. Ja, en del katter har de tatt med til dyrlege for kastrering også….

Copper Lady

"Copper Lady" fra Brisbane i Australia har ligget her siden 2002 eller 2003. Den eies av en svenske bosatt i Australia og har ligget til salgs lenge. En kjekk båt. Bygd  Taiwan 1980 og utstyrt med en 48 HK Perkins 4108 maskin. Ingen har visstok sett folk ombord på de siste 4 år, men marinapersonalet er ombord ofte,- lufter ut og kjører maskinen litt…

 

Dette innlegget ble publisert i Daglig logg :. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar