Hva skjer rundt om i verden…… ??

Søndag har vært en solfylt, stille dag – til ettertanke…..

Hvordan går det med alle venner og kjente rundt om på kloden? Har de det bra, – Hvordan står det til med familie og venner hjemme ? Hvordan går det med Jan & Barbro, som har vært 14 dager på Malta og kanskje sitter trøtte på Malta Airport nå ? Hvordan går det med Ragnhild og Trygve med barn på Den Dominikanske Republikk ? – Vel, de har jo bloggen og vi ser at de har funnet en potensiell ny Sweden yacht i The Big Apple-området. (Oppdatering man 19/3: Ifølge bloggen har de lagt inn bud på den "nye" båten og fortalt med bilder og tekst om livet der nede)..

Det var jo en trist opplevelse de hadde, da de mistet båten, men berget livet. Det var et trist syn å se restene av båten deres, når vi sammenligner med bedre tider:

Mi Casa

Mi Casa på vei sydover langs Intracoastal Waterway …..

etter havariet

Vraket ligner ikke mye på noe som helst……

Fra Stavanger

Vi ser at det står STAVANGER, men det er alt vi ser…..

Ellers tenker vi på Liv & Knut som avventer orkansesongen i Scarborough marina , nær Brisbane i Australia. Vi hørte en orkan strøk over Nord-Australia nylig og tok tre liv…. Vi har jo fått beskjed om å skrive dit da,- men det er ikke lett – eposten kommer aldri fram, postadresse har vi ikke fått (vi kan jo prøve marina-adressen….kanskje….) og brevduer nytter nok ikke – tyrkiske sådanne finner nok ikke veien til Australia (Dessuten er det grævla langt dit). Nei, takke oss til Hotmail og Skype – Daglig kontakt: No Problem,- så lenge Internett virker da. Laughing

Det siste vi så av Liv & Knut, var for om lag fire år siden, da de stakk av fra gamlelandet. Vi har jo et minne fra da de seilte i Karibien:

Fantasi

Vi får allikevel mange historier fra Stillehavet og Rødehavet – flere amerikanske seilbåter har gått ruten og ligger nå  og bare koser seg i Finike, etter all motvinden de hadde i Rødehavet…….

Selv om det ikke er tid for julekort, – så tenker vi på mange: Roger & Pat i Plymouth, Roger & Jenny (wherever they are….), Knut Erik & Laila, Eivind Krisander, Elise i Torrevieja (vel,- de har da en weblog som oppdateres iblant da), Ola &/ Sølvi med Martin Andre (også i Torrevieja…ennå), Lilliana Ramos m/fam i Havana på Cuba, Tom & Birgitta Crawford m/barn på Isle of Man, Didier Van Caloren fra Belgia og Taiwan ("where are you now?"), Kaptain Hasan Dal som har flyttet fra Tyrkia til Australia, for en tid tilbake….. bedre muligheter der for dyktige folk….

Reidar og Anne Brit på Ombo, som måtte avlive hunden sin nylig (alltid spesielt trist med menneskets beste venn…), Tor & Marit Friis på Notodden (som vi seilte paralellt med oss både på Madeira, Kanariøyene og i Karibien for en kort tid siden,- sånn omtrent et kvart århundre siden). Venter bare på at de stiller opp med Skype hjemme snart…..

…… Og alle andre som vi kjenner og husker…… og tenker på i rolige stunder ……

 Vi ønsker og håper at det går godt for alle,- på alle måter. (Været kan vi ikke gjøre mye med, men som regel blir det bedre etterhvert – før det blir verre.)

GunsByeKissLaughing

Dette innlegget ble publisert i Daglig logg :. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar