Om oss (T&T):

vaarlivarden.jpg Vi, T&T, er Torhild og Tor Sund – som de fleste vet. Vi har seilt (eller  motorseilt) mer eller mindre de siste 30 år. Før den tid koste vi oss mest  med motorbåt i Ryfylke, som er flott – når været engang er fint.

Fordi vi ville avgårde på eget langt «cruise» på 80-tallet, måtte vi skaffe oss en seilbåt. Båten –  («Trintella») fant vi i Plymouth i September 1984. Vi seilte til Stavanger og forberedte båt og utstyr fram til Mai 1985, da vi la ut på langtur til  Middelhavet, Karibien og USA. Turen varte nesten 16 måneder.

I 1987-89 seilte vi hvert år til Spania og Portugal, mens vi i 1990 og -91 seilte England/Skottland rundt i begge retninger.

Etter den tid har vi seilt til Orknøyene eller Shetland nesten hvert år med «Trintella» eller med «Tayana» (som vi kjøpte i 1994).

I 2006 seilte vi sydover til varmere strøk igjen  og hadde base i Finike Setur Marina, Tyrkia  i 5 år.

Deretter hadde Tayana base i Kas Marina, Tyrkia i 3 år.

2014-2015 hadde vi base i Kusadasi Setur Marina, Tyrkia.

1 Juni-15 seilte  via Malta, Sicilia og Sardinia til Torrevieja, Spania. Der hadde vi 1 års kontrakt med Salinas Marina, Torrevieja, Spania.

I 2016 seilte vi sydover til Almerimar og deretter gikk hjemreisen via Mellila – Gibraltar – Sines – Lisboa – Bayona – La Coruna – Plymouth – Isle of Wight og hjem  i tiden fra sent i Juni til 3 August- Nå er Tayana i hjemmehavnen.

Endel bilder av både «Trintella» og «Tayana» ( til dels….. med reiseruter) ligger på egne websider…..